luni, 14 martie 2016

Laptele praf Humana nu se mai importa in Romania!!!


Am o fetita de 4 luni, hranita de la 3 saptamani cu lapte praf Humana. Ne-am descurcat de minune cu el si l-as recomanda tuturor bebelusilor ce nu sunt alaptati la san. Insa mare mi-a fost mirarea sa aflu, acum o saptamana, ca el nu se mai importa in Romania. Si ce credeti? Nu de ieri, de azi, ci din luna octombrie a anului trecut!!! Exact de cand s-a nascut Anais!

Scriu acest articol din doua motive: unul ca sa imi exprim furia ce o simt deoarece in tara asta lucrurile se fac pur si simplu, fara sa ii pese cuiva ca mai avem si copii mici si al doilea, sa atentionez toate mamicile care isi hranesc copiii cu aceasta formula de lapte praf.

Mi-as fi dorit sa fiu informata ca Humana are stoc limitat ca sa nu fiu nevoita sa ii schimb laptele fetei de urgenta. Sa nu stau sa caut in tot Bucurestiul o cutie de lapte, panicata ca copilul meu mai avea doar 100 g, ceea ce inseamna doua sau trei mese.
Bineinteles ca dupa multe telefoane date, multa panica si ore in sir de cautare, am gasit in sfarsit intr-un hipermarket, la un pret dublu.

Eu asta n-am putut sa inteleg...sa gasesti formula de lapte praf, insa pretul sa fie de doua ori mai mare. Si sunt convinsa ca nu sunt singura mamica care a trecut prin asta!  Dar de ce sa nu facem si noi o afacere pe spatele copilasilor care se hranesc cu Humana? Sa umflam cat mai mult pretul, ca na, oricine in situatia mea, ar fi luat laptele doar ca sa-si hraneasca copilul. Pentru ca, desi ii poti schimba formula, trecerea de la un lapte la celalalt se face treptat.

Ce se intampla?
Se pare ca furnizorul a pierdut licenta!
Cand am intrebat care este defapt problema, mi s-a raspuns ca problema este de la furnizor si ce au pus pe rafturi pana acum a fost doar din stocul existent! La intrebarea "De ce nu s-a pus vreun afis ca sa informeze clientii?" raspunsul a fost unul sec: "Eu nu ma ocup cu asta! Cei de "sus" va pot raspunde la aceasta intrebare!". Penibil! Dar asta-i Romania, astia-s oamenii!

Bebe Militari, au pus reducere la cutiile care au ramas (bineinteles, exista pe raft doar cutiile de Humana HA-pentru nou-nascuti iar in rest doar pentru cei cu varsta de peste un an).
In spchimb mai puteti gasi cate 2, 3 cutii in farmaciile mai mari(SensiBlu, Dona sau Catena), insa cum am mentionat si mai sus, pretul este mai mare. Eu am dat pe o cutie 70 lei.

Cand se rezolva problema?
Nu este nimic sigur! Problema trebuia rezolvata de la sfarsitul lunii februarie, insa noul furnizor asteapta inca sa primeasca licenta, dar totul este incert!
Noi sa stam, sa asteptam si sa-l vedem din nou pe rafturi! Ca de facut ceva, nu avem ce!!!


2 comentarii:

  1. Buna ziua, Humana puteti sa comandati online pe www.elaptepraf.ro . Toata gama de produse este importata din afara tarii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere